Even voorstellen…

Als onze werknemers goed in hun vel zitten, werken ze hard en zijn onze klanten tevreden. Dan gaat het ons ook goed.

Dat is in twee zinnen de bedrijfsfilosofie van Level One Uitzendbureau uit Emmeloord. Klanten in de wijde regio, van Franeker tot Amsterdam en Eindhoven (met een concentratie in Flevoland en randgemeenten) herkennen dit. Jaarlijks groeien wij met zo’n tien tot vijftien procent. Onze werknemers komen voor een deel uit andere Europese landen, waaronder Polen en Litouwen. Ook Nederlandse arbeidskrachten worden via ons uitgezonden. Steeds meer klanten kiezen er voor om werknemers op basis van payrolling te verlonen. Onze werkwijze: 24 uur per dag bereikbaar, no-nonsense, personeel- en klantgericht. Om aan de ABU richtlijnen te voldoen en om uitzendkrachten en klanten tevreden te stellen is onze eigen organisatie flexibel ingericht. Zo zorgen wij voor korte lijnen: naar onze werknemers en naar onze opdrachtgevers.

Uw personeel is onze zorg!

Onze klanten nemen wij graag alle administratieve rompslomp t.a.v. personeel uit handen. Van het aanvragen van een burgerservicenummer, het regelen van goede huisvesting, vervoer van en naar de werkplek, verloning tot de afdracht van belastingen en sociale premies. Voor onze klanten een zorg minder en bij ons in goede handen!

Recente vacatures


Vrachtwagenchauffeur CE

Wil jij graag van maandag  tot vrijdag werken van 08.00 uur tot 17.00 uur? Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb ...
Noordoostpolder

CNC-frezer / operator

Wil je een 4 - DAAGSE werkweek? Wil je 36 uur werken in ploegendienst of wil je 36 uur werken ...
Flevoland

CNC-Vertander

Wil je een 4 - DAAGSE werkweek? Wil je 36 uur werken in ploegendienst of wil je 36 uur werken in ...
Flevoland